top of page

Wat hebben de vorige deelnemers uit Het Leesweekend gehaald?

Drie dagen lang offline in een een huis in de natuur is niet iets wat je ieder weekend meemaakt. Iedereen gaat mee om verschillende redenen en hoopt er wat anders uit te halen. En soms, is die uitkomst heel verrassend! Hieronder zetten wij een aantal van de ervaringen en uitkomsten van onze geweldig leuke vorige Leesweekenders op een rijtje.“Of ik in mijn day to day life nog wat aan Het Leesweekend heb? Jazeker! Natuurlijk werkt de keuze om mijn baan op te zeggen die ik in de rust van Het Leesweekend heb gemaakt, nu nog steeds door. En doordat ik die keuze heb gemaakt, zie ik zoveel mogelijkheden en openen zich weer nieuwe deuren. Ook de mooie gesprekken met de anderen tijdens het weekend verruimden mijn blik. Het digitale detoxen lukt nog niet zo goed, maar ik heb me voorgenomen hier in 2023 weer echt bewust mee aan de slag te gaan!”


 

“Ik ging Het Leesweekend in met puur de verwachting dat ik veel zou lezen en een pauze zou nemen van het dagelijkse leven. Maar juist door tijd door te brengen op een andere plek, en mezelf te voeden met woorden van anderen, creëerde ik ruimte in mezelf om met een ander perspectief te kijken naar dat dagelijks leven.”


 

“Het Leesweekend was een top ervaring. Ik kon er goed tot rust komen, me verdiepen in mijn boek en daar ook echt over nadenken in plaats van direct mijn telefoon erbij te pakken. Tegelijkertijd waren genoeg andere leuke opties voor gezelligheid en activiteit wanneer ik daar zin in had. Het fantastische eten maakte dan daarbij alleen maar de kers op de taart.”


 

“Het Leesweekend heeft nu, twee maanden later, een stuk leesplezier teruggebracht bij mij, en daarnaast heb ik het journallen en opschrijven van ideeën weer meer opgepakt. Super chille habits! Ook heb ik naar aanleiding van de inzichten tijdens Het Leesweekend mijn baan opgezegd en ga ik me volledig richten op mijn onderneming!”


 

“Het Leesweekend heeft me meer opgeleverd dan ik vooraf had gedacht. Ik ben niet alleen bezig geweest met mijn boeken maar met bijna alles aan mezelf. Ik ben drie keer in bad gegaan, ben rustig wakker geworden en gaan slapen wanneer ik moe werd, alles op de biologische klok. Hierdoor ben ik uitgerust en kan ik weer vol energie aan de bak. Heerlijk!”


 

“Ik heb ingezien dat het zó belangrijk is om de ruimte/rust niet alleen eens in de zoveel tijd te nemen, als een soort 'bijzonder' moment van me-time, maar juist dagelijks – gewoon omdat het ontzettend fijn is en helpt om bij mezelf te blijven. Het Leesweekend was nodig om dit te beseffen, en dus zal het mij de komende jaren zeker ten goede komen!”


 

“Ik heb echt genoten van Het Leesweekend. Even helemaal weg van dagelijkse bezigheden, en ruimte voor reflectie, ontspanning en genieten van de kleine dingen. Ik heb de tijd genomen om na te denken over een paar vragen over mezelf en mijn carrière, waar ik anders nooit de tijd voor heb. Door maar drie dagen zonder afleiding weet ik beter wie ik ben en wat ik wil. Ik ben fan!”


 

“Wat een weekend, bomvol inspiratie en creativiteit. Eindelijk even rust om te lezen en nieuwe ideeën uit te werken voor mijn bedrijf. Ik heb in één weekend voor elkaar gekregen waar ik normaal weken voor nodig heb. De locatie was mooi en het eten was echt amazing.’


 

“Na een drukke tijd op werk en een verdrietige periode privé was ik er aan toe om even uit de dagelijkse sleur te stappen. Tijdens Het Leesweekend besefte ik me dat zelfs als je een low hebt op welk punt in je leven dan ook, het mogelijk is om eruit te komen. Het is oké om struggles te hebben, en het maakt ook niet uit hoelang je ze hebt, zolang je maar niet opgeeft. Dit weekend heeft me de rust en ruimte gegeven om tot dit belangrijke inzicht te komen.”


 

Zoals je ziet, haalt iedereen iets anders uit Het Leesweekend. Ben jij benieuwd wat Het Leesweekend voor jou zo kunnen betekenen?


Navigeer even hier naar onze home pagina waar je onze brochure kan downloaden.

71 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page