top of page
IMG_9421.JPG

Het Leesweekend

Een weekend offline, weg van je fokking drukke leven.

Keihard uitrusten, boeken lezen, en genieten van tijd voor jezelf.

Iris | 28 | Chef

“Na een drukke periode voel ik me na dit weekend op een schaal van 1 tot 10 zeker een 9,8. Het Leesweekend heeft al mijn verwachtingen overtroffen, en ik heb me direct ingeschreven voor de volgende editie."

Frank | 52 | Directeur en Coach

"Van de groep was ik de oudste maar ik voelde me volledig opgenomen. Een bijzonder weekend om er even tussenuit te zijn! Door het ontbreken van schermen had ik veel meer aandacht en focus voor de boeken, de anderen, jezelf en de natuur."

Joyce | 42 | Bedrijfsleider

"Dit weekend was een mini vakantie voor mijn hoofd en hart, waarin ik echt even tot mezelf kon komen. Wat een rust heb ik ervaren en wat ben ik geïnspireerd. 
Het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven in lange tijd."

Je leven is druk, werk is hectisch en je vrije tijd is bomvol. 

Het voelt alsof je bijna nooit tijd hebt voor jezelf - tijd om echt even uit te rusten. En als je dan eindelijk niks te doen hebt, wachten honderden berichtjes op je antwoord. Eigenlijk heb je best veel zin in een korte break van je snelle leven, weg van schermen, afspraken en to-do lijstjes. 

Maar hoe? 

 

Je hebt geen vakantiehuis op de Veluwe, het blijkt lastig een weekend thuis te zijn zonder leuke plannen en zonder je telefoon, en stilte- en meditatieretraites zijn niet echt jouw ding,.

 

Don't worry...

Had je dag maar meer uren...

We got you!

Wij zijn Jordy en Ilya, initiatiefnemers van Het Leesweekend. 

 

We kennen de struggle. Onze levens waren volgepland, voelden gehaast, en onze schermtijd was te hoog. Rustmomenten waren schaars en we hielden nauwelijks tijd over voor de dingen die we écht belangrijk vonden, zoals het lezen van een goed boek. Iedereen om ons heen voelde hetzelfde, en dus bedachten we Het Leesweekend:

Het Leesweekend is een offline break van het snelle leven om de rust te vinden waar je al zo lang naar uitkijkt. You deserve it. 

Hoe dan? Fluitje van een cent:

7.J&Y-3.jpg

Ervaar Het Leesweekend

Een relaxed uitstapje naar een mooi huis in de natuur om te resetten en even weg te zijn van schermen en je drukke dagelijkse bestaan. Hervat je leven uitgerust, voldaan, geïnspireerd, vol nieuwe energie en waardevolle inzichten  

 

Ervaringen van oud-deelnemers:

IMG_9420.JPG

Naomi | 31 | Online Marketeer

"Het Leesweekend heeft mij veel rust en ontspanning gebracht. De sfeer was heel aangenaam en ik hoefde aan niets te denken, want alles werd verzorgd"

IMG_9422.JPG

Roel | 31 | Ondernemer

“Wat een weekend, bomvol inspiratie en ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Ik had eindelijk even rust om te lezen en nieuwe ideeën uit te werken."

IMG_9415.JPG

Linda | 42 | Docent

"Ik heb een super ontspannen Leesweekend gehad met heerlijk eten, prettige host en in een geweldig mooie, groene omgeving. Een aanrader!"

Laat je mailadres achter voor exclusieve updates,

en ontvang onze brochure over de eerstvolgende editie

Anker 1

Check de data van de volgende edities van Het Leesweekend en schrijf je direct in.

Eerst meer info? 

Laat je mailadres en ontvang de brochure en exclusieve updates over de volgende edities. 

Enthousiast?

Thanks en tot snel!

bottom of page